6 Mart 2013

İnternetten Aşık Oldum Ergenlik Zamanında, Beni Talan Ettiler Boku Soka Soka...

6. sınıf herhalde benim en bok, en saçma yılım olarak tarihe geçti. Hem ergenlik, hem internet hem de sınav... Hayatımızın en önemli sınavlarından birine sadece bir dönem kaldı ve ben boku yedim diye düşünüp durmadım hiç. Aksine, sbs için okula gittiğimde "bak salaklara, hepsinin götü çiziktirilsin inşallah korkaklar yaa ehehe" bile dedim. 
Ama sbsden benim bu kadar az korkmamı sağlayan birisi vardı, sormayın... Nicki qRup_HePsi_CeMRe .... 
İlk dönem karnelerimizi aldık, sikim gibi bir karne. Ergenliğe yeni girmişim, oramda buramda kıl çıkıyor; daha çok terliyorum; sivilceler artık kulak mememde bile çıkıyor o derece. Ve daha vücudumdaki hormonik olaylara alışamazken bir de üstüne sınıf öğretmenimizin artık bizi okutmaması, her derse başka öğretmenlerin girmesi hayatımın ağzına sıçtı işte. 6. sınıf herhalde en kötü senem oldu, her açıdan hem de. 
Karneleri aldıktan sonra hemen annemden paramı aldım, "anneeee ben internete gidiyom ama artık yarım saat değil bi saat oynicam tamaaam?" diye de aldım 1 liramı. Bilgisayara oturdum ve oturur oturmaz ilk önce youtubedan Grup Hepsi - Olmaz Oğlan'ı açtım, altta onu bırakıp msn'i de açtım bir güzel. Bir baktım ki ekleme talebi. O zamanlar çok havalıydı tabi, "senin msn listen kaç kişiiii" "70e yakın" "hahaha gerizekalı, benim 150yi geçtiii." sohbetleri herkesin ağzında. Ben de bir ergenim, hemen kabul ettim qRup_HePsi_CeMRe'nin isteğini. Kız da onlinemış şansıma, direk "slm" yazdı. 
O zamanlar kısaltarak yazmak öyle bir moda ki, ama ben hiç o modaya uyamadım. Hep dikkat ettim noktaymış virgülmüş, büyük harfle başlarmış vs vs Kızın avatarı Grup Hepsi'deki Cemre. Ben de baya bir seviyordum o zamanlar o grubu, "herhalde bu kızla kaynaşırız" biz diye düşündüm. Bir de o zamanlar senin sevgilin mi var, allaaaahhh herkes etrafında, kızın elini mi tuttun, ona pembe zarfta mektup mu verdin çüüüüş insan değilsin lan sen. 

-selam , dedim ben de.
-beni aslında tanıyorsun (normalde harfleri sikiyor)
-kimsin?
-yazlıktan ama sana aşığım
-anlamadım?
-aşığım diyorum
-ha anladım. (Resmen malım)
-ee naber
-iyi sen
-iyi napıyorsun
-hiç internet kafede 1 tllik açtırdım oturuyorum sen?
-bizde internet var evdeyim öyle
-iyiymiş
-okul falan nasıl abi?
Bir anda durdum şöyle, bu kız "abi" falan diyor hani hep kullanıyorum ya ben "saçmala be abi" gibisinden. O da öyle yapıyor herhalde.
-iyi ya nolsun senin
-benim de iyi
vs vs
Derken lan ben bu kızla anasının gözü gibi kanka oldum, sanki kız bana konuşmaya başlar başlamaz "sana aşığım" demedi. Kıza ailemi, kardeşimi kuzenlerimi hatta öğretmenlerimi bile anlattım. 
Yarıyıl tatilinin her dakikası kızla konuşuyorum, annemden hep para istemeyim diye nenemden dedemden istiyorum, halama yalvarıyorum. O derece kızla yakın oldum. 17.00'a kadar sürem var, son saniyesine kadar konuşmam lazım. Hep konuşacak bir konu var, kızı da tanıyormuşum hem. 
Tatil bitti, ve dönemin sonundaki sbs için aile toplantısı yapıldı
-oğlum dershaneye gitmek ister misin?
Hemen kız aklıma geld, ahhh benim gelecekteki karım, bilgisayar kuşuum... 
-yoook anne yea, örtmen gerek yok bu sene didi, sen merak etmeee
Annemler tabiki önce bana inanmadı, çünkü adım çıktı bir kere. "internetlerden çıkmıyormuş bu USKA_??!!!" "ay inanmıyoruum" falan oldu herkes. Ama öğretmen de gerek yok deyince ben her okul çıkışı internete kızla konuşmaya gittim. 
Sohbetlerimiz o kadar güzel ki, arada birbirimize şarkılar yolluyoruz böyle saçma salak. 
- bak bunu dinle aşkım (aşkım dedim kıza....) Grup Hepsi- Kaç Yıl Geçti Aradan
-ayy tamam aşkım sen de buna bak 4 Yüz- Kız Kıza Gezelim
-çok güzelmiş abi
-seninki de aşkım
Tam bir dönem boyunca, sınav gününe kadar kızla konuştum, zaten sınavdan çıkınca direk yazlık ve o kız... Her şeyimi, aşkımı görecektim, sonunda havam olacaktı "baaak benim sevgilim var ehi ehi." diyebilecektim. 
Sınava girdim ama resmen sınav bana girdi. MEB resmen bana bu sınavla "götünü internet kafelerde qRup_HePsi_CeMRe ile büyüttün, ders çalışmadın dershaneye gitmedin. Al sana!" diyor gibiydi. Bütün dönemin cezasını bir sınavda çektim resmen, ama kendimce çok kötü değildi sınav. Matematikten bir kaç boşum vardı falan...
Kızla konuştuk, babasının yıllık izni almasına daha 1 ay varmış sonra geleceklermiş. Çok üzüldüm, yazlığa geldik ve o da ne?! Siteye internet kafe kurulmuş! Hemen annemde koşa koşa para aldım ve yaşıtlarım saklambaç oynarken ben olgun olgun internette sürtmeye başladım. Habire kızla konuşuyorum, her şeyim oldu konuşmazsma o günüm kötü geçer o derece. 
Derken kızın gelme tarihi belli oldu. 1 hafta sonra yazlıkta hayatımın aşkı. Ama tam geleceği gün sbs açıklanacak. 1 hafta nasıl geçti bilemedim, resmen saat yazdım tırnaklarımı yedim kız için ve beklenen gün geldi. Sabah uyandım, ilk önce sınav sonucuma bakarım ya da amaaan siktir et ya dedim internet kafeye gittim. Sonra sürem bitti ama annem balkondan bağırıyor. "eşşoleşeeek bak şu sınavınaaa" diye. Annem de indi aşağı kimliğimi alıp, hatırlıyorum Çağdaş Abi açtı kendi bilgisayarını ve sonucumu gördüm.. 
Her şey normal ama matematik 8 yanlış mı... Nasıl 8 şaka mı bu, üstelik hiç boşum yok gibi gözüküyor. Çağdaş abiye anlattım ağlayarak durumumu, ama nasıl ağlıyorum böyle artık ne gözyaşı kaldı bende ne sümük. Bütün seneni qRup_HePsi_CeMRe'ye harcadım tabi, böyle ödedim cezasını. Eğer dershaneye gitseydim optik doldurmayı daha iyi bilirdim, matematiği boşlardan sonra kaydırmışım. 
Tam ağlarken arkamdan bir el. Döndüm arkamı.
-merhaba USKA abi
Küçük bir kız gelmiş, ne alaka şimdi bu? Ağlıyorum kör müsün kızım ya... Kardeşim kadar bişeysin git salıncakta sallan allahım ya.
-canım işim var beni rahat bırak
-ama msnde öyle demiyodun yaaa
Şaka mı bu? Yooo yook, aynı dakikada iki şok birden kaldıramam ben. Hem sbsde kaydırdım, hem de qRup_HePsi_CeMRe isimli hayatımın kadını yazlıktaki sümüklü bebe mi çıktı..Hani benim havam, hani benim recebim recebiim modlarındayım laan!
-ben seninle mi konuştum tüm yıl!!
-evett her akşam hani Grup Hepsi'den bahsettik ya
-....
Bütün bir dönem bu kızı beklemişim meğer... Hayatımın aşkı dediğim kız, "sürpriiiiiiz adımızı göklere yazdırdık" diyen sümüklü bir bebekmiş... Meğer abi kelimesini hava olsun diye değil, bana gerçekten abi dediği için kullanıyormuş... O adeta etekleri uçuşan bir Marilyn Monroe idi... Karşımda sınav sonucum, arkamda bana aşık bir velet...
Kesinlikle kırmak istemem ben insanları, ama çok şaşırmıştım. Yani neydi bu, nasıl bir komploydu yahu. Bu kadar sürükleyici sohbet eden bu kız mıydı yani.
-canım benim, sen çok tatlısın ama ben seni kardeşim olarak görüyorum diye öyle her gün konuştum
-ama aşkım diyoduuuun
-çok seviyordum ya o yüzden (suratıma da yapıştırdım gülümsemeyi)
-ha anladıııım
dedi ve beni unuttu... Tüm yaz arkadaşlarıyla oynadı, kışın yaşadıklarımız onun için küçük birer anı ama benim için büyük bir hüsran oldu. O arkadaşlarıyla sümüklü sümüklü saklambacını oynarken, ben hem sbs acısı hem aşk acısıyla boğuştum.

Öyle iğrenç bir yıl oldu işte.

5 yorum:

  1. ashdajgjhsdgashdga =)
    Okurken gülme krizine girdim resmen :D O bir yıl boyunca konuştuğun kıza yaşını sormak hiç mi aklına gelmedi? :D
    Bu arada ben de o korkaklar dediğin insanların içindeydim. Çok orkuyordum yaa :D Çocukken insan gerçekten mal oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Ah o msn aşkları onlar yüzünden kaçımız hayal kırıklığıyla öldük ya. Lanet şeyler.

    Nohuttanask.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok iyiymiş :)Bloğunu takibe aldım bana da beklerim canım.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetler hakkında paylaşım yapıyorum :)

    YanıtlaSil