1 Mayıs 2013

İlk mim maceram..

Benim minik ricamı kıramayan, canım pehitom benim mim yapmış.. Ben hiç bilmiyorum bu mim meselesini, hala da anlamadım.. Sanırım soruları cevaplayıp blogu falan öneriyorsun, bilen bir arkadaş ne olur bana anlatsın bi ara..
Neyse, ben Pehito'yu nerden buldum hiç hatırlamıyorum.. Ama yazılarını, şiirlerini falan okurken "lan şiirlere/yazılara bak be, adamdan özenle seçilmiş söz öbekleri fışkırıyor ha!" diyorum açıkçası.. Tabiki yorumumu da yapıyorum hemen..
Dün baktım röportaj gibi bir şey var Pehito'nun blogunda, hemen girdim okudum.. Açıkçası aşırı beğendim cevapları soruları.. Hele ki Pehito'nun o siz okurken içinizi ferahlatan o ruh hali yok mu.. Yorumlara cevap verişi, her şeyi dikkate alışı.. 
Bazı yazıları kısa, bazıları orta halli.. Açıkçası hepsi birbirinden güzel, daha tüm yazılarını okuma fırsatı bulamadım ama 2013 bitti.. Hangisi en güzel, hangisi en kötü diye kesinlikle ayrım yapamam çünkü lan hepsi güzel!
Neyse, mimi görünce ben de alta delirmiş bir çocuk edasıyla "beni de mimleyin ühü" gibi bişey yazdım, sağ olsun hemen soruları cevaplamamı istedi.. Blogger dostum ya, bir Artemis bir de o.
1. Eğer düğünün olacak olsaydı, nasıl olurdu?
Vallaha benim en büyük hayalim evlenmek, şu an bile olur yani.. Böyle açık havada olsun, halaylar, kolbastılar, oyun havaları falan çalsın hep.. En sonda da Hande Yener, Demet Akalın, Gülşen, Serdar Ortaç olsun.. Kimsecikler poposunun üstüne oturmasın yeter..
2. Yolda giderken sevdiğin idole rastlasaydın ne olurdu?
Herkes genel olarak bloggerlık idolümü tanıyor zaten, PuCCa.. Sanırım sevinçten ağlardım, tek isteğim ona sormak istediğim soruları yanıtlaması olurdu bi kafede oturup o kadar.. Bir de minik bir fotoğraf karesi.. 
Ama eğer yaşamım boyunca idol aldığım kişiyi görürsem, ki göremem maalesef öldü, Türkan Saylan'ın elini öper, sonsuz teşekkürlerimi sunardım.. Filmlerini izledim onu anlatan, kitaplarını okudum hem yazdığı hem de hakkında yazılan.. Resimleri telefonumda duruyor hep.. Büyüyünce dermatolog olmak isteğim onun sayesinde sanırım.. (Pehito da aynı cevabı vermiş, kuzen çıkacağız bi yerden hehehe)
3. Bir dizi karakteri olsan hangisi olmak isterdin?
Küçük Sırlar'da Ali, Demir ya da Çet olsam harika olur bence.. Tabi ben bu burunla değil Küçük Sırlar'da, Pinokyo'da bile zor oynarım..
4. Hayatın bir senaryo olsaydı ve senaristi sen olsaydın nasıl bir senaryo yazardın?
Herhalde sonsuz komedi içerisinde bi sürü acı.. Bu zamana kadar onlarca arkadaşım oldu ama hala kendimi yalnız hissediyorum ben. Sanırım doğamda var yalnızlık, yalnızken daha mutluyum.. Senaryo komedi gibi olurdu ama karakterin kendisiyle yüzleştiği bölümler de olurdu bi sürü..
5. Hep yaşamayı merak ettiğin, bir gün bu duyguyu tatmalıyım dediğin bir olay var mı?
Olmaz mı.. Hani filmlerde oluyor ya, kötü karakterler iyilere kötülük yapıyor, sonra onlar ağlamalarını izliyor.. İyinin yanına gelip onu daha da aşağılıyor ve kafasını çevirip gidiyor.. Oradaki kötü kişinin o an nasıl hissettiğini çok merak ediyorum açıkçası.. Hiç mi üzülmüyor bu ya..
6. Eğer olanaklarını göz önünde bulundurmadan, hiçbir şeyi düşünmeden istediğin mesleği seçecek olsaydın bu ne olurdu?
Dermatolog olmak isterdim yine, o olmazsa çocuk doktorluğu.
7. Farklı bir nedende dünyaya gelecek olsaydın, kimin görünüşünde olmak isterdin?
Küçük Sırlar'da Demir (Birkan Sokullu) vardı, onun da burnu büyük ama yakışıklı adam.. O olsam fena olmazdı bak..
8. Hayallerine konuk ettiğin prenses nasıl birisi?
Ben zaten hayalimle beraberim. :)
9. Giyim tarzın?
Genelde rahat şeyler.. Nenemi ziyarete gittiğimde hani bol donlar olur ya, onu giyiyorum.. Elimde olsa her yere pijama/eşofmanla gitmek isterdim ama nerde.. Marka takıntım yok, o yüzden birbiri ile uyumlu olsun kot ve tişört, giyerim.
10. Seni en çok etkileyen dizi veya film sahnesi?
Aşk-ı Memnu'da Bihter'in kendini vurduğu sahnede tüylerim diken diken olmuştu.. Ama sonra cenaze töreninde Firdevs Hanım'ı görünce gülme krizine girmiştim.. Bu da böyle bir anım olur..

Sanırım cevapları yazarken çok eğlendim, çok teşekkür ediyorum tekrar Pehito'ya

5 yorum:

  1. Aaaa şımarırım ben şimdi, ne güzel şeyler yazmışsın. Teşekkür ediyorum.:)

    Bak nasıl yapılacağını biliyormuşsun, yardıma da ihtiyacın yokmuş :))

    Düğününe beni de çağır öyle keyifli bir organizasyonda ben de olmak isterim
    :)

    Pucca Twitter da gittiği yerleri bildiriyor. Takıl peşine bak belki fotoğraf çekinme şansın olabilir kiii ve umarım olur :)

    Komedi olsun ama sen de mutlu ol bence :) aaa kötü karakterler onunla besleniyor öyle mutlu oluyor. Mutlulardır yani :))

    Ben o çelişkiyi Babam ve Oğlumda yaşamıştım. Açaydım kollarımı dediğinde hıçkırarak ağlamıştım oğlu ona doğru koşmaya başladığında kahkahalarla gülmüştüm :)

    Cevapladığın için teşekkür ediyorum ve çok samimisin :)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Eğlenceli olmuş özendim haaa(mesajı alın) Benim de adım geçmiş tesekkürler sevindim ^_^

    YanıtlaSil
  3. O zaman Artemis hanımcım bir zahmet otur, şu soruları sen de bunun gibi cevapla :) Yarın okuyacağım, benim en iyi blogger dostumsun.

    YanıtlaSil
  4. Mimlenme böyle mi oluyor yani :D Tamam cevaplarım sende benim dostumsun :)

    YanıtlaSil
  5. He vallaha ben de şaşırmıştım ama neyse.. Seni mimleyen blogu anlatıyorsun ilk önce (mesajı kap :PpP) sonra cevapla işte..

    YanıtlaSil