21 Mart 2014

Uzun zaman sonra 'Mim'

Lorim, canımın içi, beni o çok çok tatlı yorumlarıyla musmutlu eden kişilik beni mimlemiş. Upuzun zaman oldu valla mim yapmayalı, özlemişim yahu.

3 Soru Mimi

1- Neden "Uzun Saçlı Kel Adam"?
Bu soru blogu açtığım ilk günden beri sürekli soruluyor, anlatması bence çok zevkli.. Bi de manyaklığa bakın, mail atan bile var "Imm şeyy ben de Kısa Saçlı Kel Adam diye blog açsam senin için bi sorun olur muu?" diye. 
Neyse, ben anlatiyim de. Şimdi, yine bilgisayar başında fink fink geziyorum bi sene kadar önce. Bi baktım, çok sevdiğim bi arkadaşım durum yazmış Facebook'a, "Hayat bazen çok uzun saçlı kel adam." diye. İlk önce, yaklaşık 15 dakika "Allah aşkına, bu kız ne demek istiyor." diye bi düşündüm. Hatta arkadaşımı aramak istedim, "kızım sen malak mısın, bu ne lan" falan diye. Sonradan anladım, hayatın saçma olduğundan bahsediyor yani...
Ben de telefonun notlar kısmını açtım, dedim şu "uzun saçlı kel adam" ismi bi yerde dursun, bi gün bi piskoluk yapacağımda lazım falan olur, ohh keka! 
Sonra bi gün kuzenlerle oturuyoruz, yine bi piskoluk oldu bi şey oldu. O zaman da bu blog konuları acayip rövanşta. Ben de baktım elimde orjinal bi isim var, gittim önce googleda aradım blog var mı diye, yokmuş çok şükür. Hiiiç zaman kaybetmedim, anında açtım blogu valla. 
Gittim logoyu yapan arkadaşa işte, yalvardım bana logo yap diye. Gitti fıstık gibi bir tane yaptı! Onu da koydum mu bi güzel.. Sonrası zaten iyilik güzellik.
Haaa bu arada, ilk bir ay kimsenin okumadığını, hatta ve hatta o kadar kimse okumuyordu ki ben istatistikte eksilere düşeceğim sanıyordum, bunu bil yani. 

2- Hayat felsefeni belirleyen söz nedir?
"Amaaan bu da kalsın, yarın yaparım."
Ancak beni bu kadar güzel anlatabilir yani. "Son güncü." insan kategorisinde bir numarada size göz kırpıyorum arkadaşlar.. Hepiniz canımsınız, ciğerimsiniz. 

3- Kendinle ilgili 3'ü doğru 4 şey nedir?
Yazmaya bayılıyorum, "Hürriyet'te yazarsam horoz kesecem" dedim ve horoz kesicez.
Genlerimi Kıvanç Tatlıtuğ'dan almışım.
Kendimden daha takıntılı bi insan görmedim. Merve Boluğur'a olan takıntım yüzünden Küçük Sırlar izlemeden önce pankart hazırlardım ruj bulup, bi de finalde Ayşegül Çetin'le mutlu diye mutluluktan ağladım. Sabaha kadar.
Köşe yazısı yazmakta çok zorlanıyorum, alışmışım tabii çenem açık yaz yaz yaz sayfalarca. Tek sayfaya sığdırmak ölüm gibi!

Kimleri mimliyorum... Deep maşallah herkesi mimlemiş ya.. Yapmayan varsa yorumdan yazsın üstte mimlicem, şu anlık sadece Ece Yetiş'i mimledim. 

NOT: Abi bi blog buldum, lan notlara kaydediyorum kızın yazılarını, baya beğendim, hani yukarıda bahsettim ya Ece diye, hah! O işte. Kendisi yazmaya da okumaya da aşık bu arada. Blogu ve yazıları aşırı aşırı tatlı, hele Erkekler Ağlamaz yazısına ayrı bi bayıldım. Öneriyorum valla, gir bi bak istersen. 

14 yorum:

  1. Bu kadar güzel yazmak zorunda mısın? Yazılarını okurken gülmekten ağzım kapanmıyor. :)

    Blog adının hikayesini sevdim. Güzelmiş. :)

    Kendinle ilgli 3'ü doğru 4 şey konusunda yanlış şık olarak 'genlerini Kıvanç Tatlıtuğ'dan almış olmanı' işaretliyorum. Kıvanç deyince aklıma sarışınlar geliyor. Oysa ki ben seni hep esmer olarak düşünmüştüm. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simge, sen gayet doğru düşünmüşsün, belki azıcık almışımdır diye bi uydurdum ama...

      Sil
  2. Ya tolgacim yine diger yazilarin gibi cok icten ve sempatik cok tesekkur ederim bu aradaa :)

    YanıtlaSil
  3. Tolgacimm her zamanki gibi cok icten ve samimi senin gibi cok sagol bu aradaa :)

    YanıtlaSil
  4. Garfield felsefesşbe yakın bir felsefe belirlemişiz :)))
    Köşe yazısı olayı yanlıştır herhalde :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, hı hı hı hı o yanlış yahu Kıvanç değil jhdqwgdeg :)

      Sil
  5. ulan kıvanç genlerin de eksik kalsın bee, nolcak?
    (yanlış olan oydu dimi şimdi rezil olmuyim :D )

    YanıtlaSil
  6. Ben de ilk blogun ismini duyduğumda bi an kaldım,çok düşündü mü acaba demiştim? :)
    kıvanç genleri de olmasın artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. He valla Kıvançcım canım çok üzül bence Uska'ya gen gelememiş senden :(((

      Sil