1 Ağustos 2014

Bir yaz günü, hiç bu kadar üşüdün mü? (Yeni Sezon)

Anlatacak bi dolu şey var.. Ama önce, yazlıkta olduğum vakit içerisinde beni deli eden, neden orada olduğunu anlayamadığım, neden daha iyisini almadıklarını düşündüğüm bi şeyden nefret ederek başlamak istiyorum.. Üzerinde uyuduğum çekyat, Allah belanı versin lan!
Evde yaklaşık 10 kişi kalınca benim öyle "aman şurada yatamam" "peeeh şurası olmaz" deme şansım yok.. zaten ne demesi.. insanların evini işgal etmişim, bi de laf mı edicem.. dayım bi çekyat almış ama belli ki baya eskimiş.. üzerine oturunca sorun yok, gayet rahat tamam güzel.. ama açılınca kabusum başlıyor!!!
sağa dönüyorum, "çaaattt" diye bi ses.. sola dönüyorum "ppaaatt çaatt" diye başka bi ses.. dümdüz ölü gibi zaten yatamıyorum.. e bütün gecem zehir oluyor sağa sola dönmemek için, bütün ev halkı uyanır diye.. çünkü öyle böyle bi ses değil, baya yüksek.. 
gecem boka dönüyor az sonra birisi "yeter" diyecek ya da kalkıp ağzıma sıçacak diye.. ama valla billa suçum yok.. hepsi çekyatın suçu.. ben normalde çok dönen bi insanım yatakta.. hele bi ara yatakta ters dönmüşüm, yastık ayağıma gelmiş.. annemle uyuduğumda da ayağımı kadınceyizin ağzına sokmuşum bildiğin.. çoook kere yataktan düşmüşlüğüm var bu arada.. 
böyle bi insanı sen neden en çok ses çıkaran çekyata yatırırsın anlamıyorum işte.. ilk gün çok ses çıkarırım diye yatamadım, uyuyamadığım için de tüm gün ölü gibi gezdim.. sonra diğer gün kafayı koyduğum gibi uyumuşum.. sabah kuzenim "çekyatın sesinden yatamadık" dedi, ona da ayrı bi sinir oldum.. kendi bulmuş rahatı ohhh keka.. 
haaaa daha bitmedi!!! şu çekyatın yayları var ya, sanırsam bunlardan birisi bozulmuş.. daha doğrusu kopmuş mu ne.. kumaşı delmemiş ama hani elleyince batıyor.. bi de tam ortada, yattığım yerde.. bacağıma geliyordu bütün gece, sabah bacağımın bi yeri mosmor kalkıyordum.. 
şimdi diyeceksin "insan söyler" diye.. ne biliyim, benden başka orada yatan yok sonuçta.. bi de adamların evinde o kadar kalmışım, "burası rahat değil" demek olmazdı sanki.. annem de ağzıma sıçardı şikayet ettim diye, onu da hesaba katalım.. 
haaa sonradan alıştın mı diye sorarsan, vallahi alıştım! hiiiiiç tınlamıyorum, dönüyorum da dönüyorum valla. sabah da kimse "uyutmadın" demiyor zaten, onlar da alışmış demek ki.. 
bi diğer sorun da 'kitap okuma' meselesi.. ev 1+1 olduğu için herhangi bi lambayı açınca ister istemez her odaya ışık gidiyor.. ve ışıkta hiç kimse yatamazmış, toplam 10 kişinin 10 kişisi de ışık gelince uyuyamıyormuş!!! benim çekyat da tam tezgahın yanı, sabah kettle açılsa ben duyuyorum fokur fokur, şarj aletleri benim yanımda prize takılı radyasyondan ölücem mazallah.. 
beni bilen bilir, gece bi şey okumadan ölsem yatamam.. yok abi olmuyor, çok denedim yatamıyorum.. illa bi şeyler okumam lazım.. uyuyakalsam bile kalkıp bişeyler okuyup öyle uykuya dalıyorum.. yanımda da bunların şikayetleri yüzünden sadece 2 kitap götürmüşüm, resmen telefon ışığında okuya okuya bitirdim kitaplarımı ya! 
o kadar kötü bişey ki. benim telefonda flaş yok, ben de ekranda notlar bölümünü açıyordum beyaz diye, öyle okuyordum her şeyi.. bi de telefona wattpad indirdim, kitabı okurken çok zorlanınca oradan hikayeler okudum hep.. 
bi tek bu iki şey yaz tatilim için kötüydü, kalan her şey güzeldi.. çekyatcım, göbek adın 'allahın belası' bundan sonra..
ve telefonum, telefonumun notlar bölümünün beyaz olması, gerçekten çok teşekkür ederim.. 



NOT: bi sürü şey var yazacağım, sırayla başlayayım dedim.. artık kaç yazı olursa..


8 yorum:

  1. Halamlarda yattığım koltuğu açınca bir tarafı daha alçakta kalıyordu, sinirim bozuluyordu diye üzülüyordum ama seninki çok beter be Uska
    Tüm gece gacır gıcır uyumak işkencesi :/

    YanıtlaSil
  2. ne çekyatmış be :) birde öyle stratejik bir konumda olmak herkesin harcı değildir Uskacım :)
    Hiç bir şey kitap okumaya engel değil diye tez yazabilirsin sanırsam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. stratejinin böylesi:Ppp
      yazıcam yazıcam merak etme :Pp

      Sil
  3. evet yaz geldi bayram geldi bizim ev de büyük diye otel oldu bildiğin.tüm akrabalar bizde :)
    şikayet etmemekle iyi etmişsin bence.ev sahibinin halinden anlarım da :)))

    YanıtlaSil
  4. tamam tamam.birazcık şikayet olabilir tabi ama fazla sinirlendirmeden ;))

    YanıtlaSil