5 Ekim 2013

Yaşıyorum yani.

Lan blogu çok özledim. Yazmayı özledim, yorumlarda eğlenmeyi özledim, seni özledim, içimdekileri kusmayı özledim.. Bundan böyle her cumartesi yazıcam inşallah. Şimdi hızlı geçim yapıyorum ona göre okuyoruz di mi anam..
....
Dershanede bi biyolojici vardı, adam öyle garipti ki. Mesela dersi biz mi anlatıyoruz o mu belli değil. Sorardı, "bu mu o mu" diye, 7 kişiyiz illa herkes cevap verecek öyle doğrusunu söyleyecek!! Bir de dershane müdürü de oydu. Bizi bir gör, derste çok sıkılıyoruz ve başımız ağrıyor konuşmaktan diye biyolojiden önceki ders "offff nolur gelmesin, offff yine mi biyolojii" diye ağlıyorduk. Bugün sınıfa bir kadın girdi.. Kadın dememeliyiz, resmen kadıncığıma ayıp olur, taşş girdi, hayat girdi.. Ses tonunun tatlığıyla, o çocuksu tavırlarıyla, samimi oluşuyla herşeyiyle o kadın girdi.. Hani nasıl sevindim anlatamam. Bu kadını çok sevme nedenimi anlatim sana şimdi..
Benim sevgilimi bir görsen (görmene gerek yok bence o benim sevgilim çünkü) böyle ses tonunu duysan falan çocuk gibi ya.. O kadar tatlı ki, al eve besle yani. Tatlı anladın mı böyle dişi değil ama çok çok tatlı. Ses tonu da aşırı güzel, o kadar bebeksi ve hoş ki, normalde ben sevmem öyle tatlı falan ama aşk işte.. Anlatıcam bi ara bu aşk meselesini de. 
Hani bu kadın derse girdi ya, tipiyle olmasa da o hareketleri, o ses tonuyla yani benim sevgilim!!! Yani bütün haftasonu özlememe gerek yok, çünkü resmen karşımda.. o kadar mutlu oldum ki eskinin gitmesine allahım sana geliyorum, mükemmel ötesi çünkü ya. 
Bu arada B. seni çok özledim.
....
5 gün sonra ben doğuyorum anam.. normalde her yıl büyük heyecanla beklerdim doğum günümü. Ama bu sene arkadaşlarım mesela "haftaya perşembeeee" diyorlar, ben "ee" diyorum sonradan aklıma geliyor doğum günüm olduğu. Ne bilim, yani büyüdüm sanırım ya. Tek isteğim pasta, kesmek falan değil, beni odaya kapatın sonra kocaman pastamı verin yeter.. doğum günümde de arabesk bi yazımla karşınızda olucam.
.....
ya kaç yaşında olduk hâlâ ödev yapıyorum abi yeter. Oturup test çözmek istiyorum artık ama okulun mal ödevlerinden zaman kalmıyor. Şu lanet sözlü notu kalkmış, performans ödevi gelmiş ya, bir de düşün 14 tane ders 14 tane performans ödevi yapıcam her biri en az 10 sayfadan. benimki de el yani, beynim bu kadar geri zekalı boklar. sanki ilkokuldayız ha.
.....
Sana da oluyor mu bilmiyorum, mesela dershanede program yapıyorlar işte şu gün şu saatler arası şu dersi çalışacaksın falan diye.. Abi benim daha ilk günden uymama gibi özelliğim var lan.. Yok olmuyor, hani yapamıyorum, uyduramıyorum. Ya saatler yetmiyor, ya az geliyor ya da çok geliyor bi garip offf...
.....
Yazacak çoook şeyim var ama çok çok yoruldum.. belki yarın da yazarım ama gerçekten çok yorgunum ya.. kısacık oldu.

20 yorum:

  1. Dershane hocasında sevgilisini bulmak da her öğrenciye nasip olmaz, kıymetini bil :D

    YanıtlaSil
  2. Ölmedin ve yaşıyorsan iki dakka şu mime cevap ver dimi ama :=))

    YanıtlaSil
  3. Ya biliyor musun bu yazıyı kumanda panelinde görmemiştim. Son yazına yorum yağdırarak orada bir ayaklanma çıkarmayı planlıyodum ki yazı girmişsin. Hadi yine iyi yırttın falan asdfg.

    Sözlü notunu kaldıran zihniyet eminim sadist. Şu çocukların canını daha fazla nasıl kaldırabilirim diye düşünmüş, bunu bulmuş. Batmış ona sözlü notumuz.

    Yağğğ benim hocalarım niye benim sevgilime benzemiyo ki haksızlık var burdaaa. Ha doğru benim sevgilim yoktu ki benzesin, pardon pardon.
    Neyse dershane hocanla mutluluklar :D:F:D

    YanıtlaSil
  4. sen yazmayınca yazılarına bir aranıyorum , hani okuyasım geliyor falan ama okuyunca da bazen ne diyeceğimi bilemiyorum.her neyse ama yani hocan hayırlı olsun gidip gidiyorum ben.bu arada artık her cumartesi yazacaktın değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Persembe yazicam bu hafta dogum gunum diye :) ve yorum icin tesekkur ederim cokomell, bazen ben de ne diyecegimi bilemiyorum biliyor musun.. Ve evet her ctesi

      Sil
  5. yazını okurken hep aynen aynen dedim hep
    Meb kadar gerzek bir kurum yok,zaten sözlü notları kıt bu ödevlerle bittik yani
    şu sevgili olayını bence de bir ara anlatmalısın :D
    keşke bana çokkkkk yakışıklı bir hoca gelse ama yok,bizimkiler zaten yaşdan kaybediyolar 40+ yani(ama iyi insanlar)
    hocana da sevgiler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheheh hemen sevgileri yolluyoruum :D
      Ama kadin cok tatli!!!!!!
      Ve meb.. Yedin lan bizi.

      Sil
  6. 10 Ekim'de doğanların ayrı bir yeri var bende, hadi yine iyisin kerata :)
    Dershanedeki programa zerre uymamış yine de derece yapmış biri olarak konuşuyorum, abla sözü dinle, kendi programını oluştur - benim zamanımda Dawson's Creek vardı, onu izlemeyi bile programa sıkıştırmıştım! :) :) Program sana uysun yavrim :)
    Sevgili mevzusunda detay bekleyen bir tek ben değilimdir umarım meraklı teyze misali :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benguk ablam canımsın ya :)
      sanırım perşembe aşk detaylarını veriyim ben. ya oluşturuyorum falan ama ya evet ya ben kendim yapim daha mantıklı. :)

      Sil
  7. Beyza'nın bana "Uska yazı girmiş" haberini vermesiyle ışık hızıyla blog a girdim. Özletiyosun kendini. Cumartesileri yazmazsan çok fena yaparım ama bak :D
    Bu arada sevgiliye benzeyen hocada iyimiş. Bana da verin ondan. İlk önce bi sevgili verin tabi, ondan sonra hoca artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya nazli asiri tatlisin yemin ediyorum :Ddd
      Yorum icin cook sagol cok!!

      Sil
  8. iyiymiş işte sevdiceğin var bi tane. hoca da ona benziyor oh temiz
    aaah aaah sokiyim böyle dünyaya. ne hocalarım güzel ne de sınıftaki kızlar. benim onlardan daha çok gideirm var. en azından temiz yüzlüyüm.
    çalış çalış ilk senenden kazan. ne olursa git ama amk, ben pişmanım kıçımı yırttım mimarlık için. kazanınca değişebiliyormuş insanın fikirleri
    Neyse çok doluyum :D:D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha Mokoko abi yikmissin ortaligi :Dd
      Bilmiyom ki bende :(

      Sil
  9. Selam doğum günü çocuğu.
    İşte böyle de hatırlarım doğum günlerinizi hepinizin. (Yanlış anlaşılmasın, ben hatırlıyorum. Diyse oraya 'perşembe benim doğum günüm' falan yazman ile hiç alakası bile yok :) )
    Doğum gününü de eğer 'bu gün benim doğum günüm' diye yazı yazarsan kutlarım, diyse kutlamam, üşenirim :) Hayır, bunu yazarken üşenmedim :) Neyse ben gidiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam da yazi yazmaya oturuyordum canimsin benim :) bi islerimi halledim hooop bugunu yazicam ama "iyiki dogdum.." Diye degil tabi..

      Sil
  10. aman beeee ben de diyorum ki aklımda birinin doğumgünü var... hah o senmişsin işte.. Doğmuşsun iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimm ^_^ bu arada mimi unutmadim ilk yazimda hemen :)

      Sil