8 Kasım 2013

Hakkımda 20 tane gerçek.. -Mim-

Hakkımda 20 tane gerçeği yazıyorum şimdi de. Yarın da son durumum hakkında bilgi vericem inşallah.. Loverk mimlemiş beni sağ olsun, hadi bakalım..

-Kendimi bildim bileli egoist insanlardan nefret ettim.. Daha doğrusu, ya bir insan kendine bakıp öyle konuşmalı. Burnum kötüyse burnum kötü diye kendi kendine söylemeli.. Yani tutup da dünyanın en boktan burnuna sahip olup "ay estetiğe ne gerek var.." dememeli. Kendisiyle barışık olmalı. İnsanlara kendisi bi boka benzemediği halde bok atmamalı.. Aynaya bakmalı yahu. Nesin sen lan, nesin, kimsin de sen beni/arkadaşımı/dostumu üzebiliyorsun?! Onlara bok atıyorsun.. İlk gerçeğim sanırım egoistlerden nefret edişim..

-Derste yanımda sevgilim oturuyor ya, yemin ediyorum onun bacağı benim bacağıma değmeden ders dinleyemiyorum.. Onu da geçtim, ona her ders mutlaka 2 kere "seni herşeyden çok seviyorum ben" diyorum, alışkanlık mı oldu, bir şey oldu yav.

-Jelibona öyle böyle değil, öküzler gibi bayılıyorum.. Bi ara yazlıktan bi arkadaşım bana tam 80 paket jelibon almış gelmişti.. Mesela birileri sorar bana "gelirken ne alalımm" diye, cevap hep jelibon. Ama kolalıyı pek fazla sevmiyorum.. Niyeyse bana tadı tozlu gibi geliyor yav. En güzeli can simidi, solucan, meyve, belki kola.. Hani sevmiyordun lan Uska..

-Hayattaki en büyük pişmanlıklarımdan birisi bu blogu hiç okunmuyor diye twitterımda paylaşmam oldu.. Herkes öğrendi, hiç rahat yazamıyorum abi sinir oldum.. Keşke kimselere söylemeseydim de düzgün düzgün yazsaydım ama yok işte yaptım bi salaklık..

-Sabah uyanır uyanmaz ilk işimin telefonla wifi'ya bağlanıp PuCCa'nın profiline girmek olması da ayrı.. Onu her şeyden çok seviyorum.. Bi ara sadece konumuz PuCCa olacak, haberin olsun..

-Sesim bokun boku olsa bile günde en az 5 şarkı söylemeden uyuyamam.. Sonra elime tahta kalemini alır, en iyi yazar/en iyi çıkış yapan sanatçı ödülünü alırım.. Kendimle röportaj yaparım hatta, lan manyadım iyice..

-Okul için yazdığım tiyatrom vardı, 2 tane kitabım vardı çook eski bilgisayarımda.. Ama noldu? Bilgisayarım çöktü.. Tüm her şeyim silindi.. Bi ara tüm hevesimi kaybettim, hatta psikolojim bozuldu ya.. Onca sayfa, onca emek, onca parmak ağrısı.. Ama sonra toparlandım işte.. 

-Geceleri kitap okumadan ölsem yatamam.. Yani gözümden uyku aksa, hatta uyuyakalsam yine kalkar okur, öyle yatarım.. Piskopatın dibiyim lan.. Ve okuduğum bi kitabı tekrar okuyabilirim.. PuCCa'ların her birini 9 kere okudum lan.. Kütüphanemi de ünide götürmek istiyorum, valla süper kitaplarım var, sabah kalkar bi bakarım..

-En az 20 tane twitter hesabı açmışlığım, hile gibi yollara başvurmuşluğum, birisi tarafından dolandırılmışlığım vardır.. Bi twitter hsabım kendi kendine twit atmıştı, "lan salak şifreni değiştir" diye, o zamandan beridir yeni hesap yoook.. 

-En sevdiğim dersler bio ve matematik.. Fiziği bu sene sevmeye başladım gibi gibi ama kesin değil hemen kara vermeyim.. Geometri biraz zorluyor sanki.. Ama Türkçe çözmeye bayılırım, oturduğum yerden Türkçe çözmüşlüğüm vardır yani.. İnkılap tarihini de çook severim, Atatürk var çünkü.. Ve Japonca öğreniyorum kendi kendime.. Şu an 2. seviyeye geçtim.. 

-Yazılı haftası hep kabız olurum lan.. Mesela bende şey var, hayatta gece 12 1 gibi tüm her şeyi bitirip çalışamam.. Saat 10'dan uykum gelir, gözyaşlarım kitabın üzerine damlar o derece.. Bende yatarım, sabah 3 4 ayaktayım, yazılı çalışmaya öyle devam ederim.. Valla sana önerim, sözel dersleri sabah çalış, acayip kalıyor aklında..

-En en sevdiğim özelliğim kafamı bi yere gömdüğüm an ağlayabilmem.. Anında ya, yemin ediyorum birden gözyaşı fırlıyor gözümden.. Ağlarken konuşursam bir daha benle konuşmazsın gibi geliyor.. Anlaşılmaz çünkü ben ağlarken konuşuyorsam.. Ve ağlamak demişken, sanırsam ben kronik gribim lan.. Her daim insanın burnu tıkalı olur mu, sümkür boşalt yapmaktan ölecem bi gün.. Annem "beynini akıtacan eşşoleşşekk" diye bağırır sürekli..

-Kendimi bildim bileli uykum var.. Her an uyuyabilirim, bi kere din dersinde uyumuştum.. Uyumayı cidden çok seviyorum lan.. Ama annemin "mezarda çok uyican kalk eşşoleşşeek" çığlıkları sayesinde pek mümkün olamıyor.. 

-Bir şeye taktıysam var yaa aboo herkes yanar.. Tek konuştuğum şey o olur. Bi ara Merve Boluğur'a takmıştım, (Hala bitiyorum senin için mervee, bokunu ver yeyiiimm.) sırf onun telefonu blackberry diye ben de almıştım.. Resimlerini bilgisayarıma telefonuma indirmekten çökmüştü, hafıza kartım pert olmuştu.. 

-Marilyni PuCCa ile sevdiğimi düşünenler olmuş. Ben Marilyn'i tee ilkokuldayken arkadaşımın tuvalinde görüp sevmiştim.. Sonra hayatı, yaşadıkları, hakkında yazılan kitaplar, videoları,filmleri, derken bi baktım karının hastası oldum.. O hayatına tutunuşu, o tatlı tavırları, ses tonu.. Beni benden almıştı.. Odamda şu an heykeli, kutusu, 3 tane kazzık gibi posteri, 3'lü resimli seti, kitapları hatta tepsisi bile var..

-Şarkı söylemem ama müzik kulağımın olduğuna inanıyorum. İlkokuldaki öğretmenim de öyle derdi.. Mesela bi müzik dinleyim, melodika/org/piano hepsinde çalabilirim.. Hem de tamamen kendi kendime.. Parmaklarım kendi kendine oynuyor sanki.. Ve benim sadece melodikam olmuştu ama çalışınca diğerlerini de çalmayı öğrenebildim işte..

-Kendimi hiç elit bi insan olarak görmedim, göremedim.. Marka kıyafetlermiş, yok işte Sıtarbakslarmış, kulağımda kulaklıkla cono gibi kulaklıkla dolaşmalarmış.. Hello cello muyum ben lan?? Bi öğretmenim bana, "oğlum çingenemisin seen" diye bağırmıştı.. Mutluyum ben halimden.. Yapamıyorum o kadar lükste zaten. Lüks de onlara kalsın Allah aşkına ya..

-Etrafımda onlarca insan olmasına rağmen kendimi niyeyse hep yalnız hissettim. Neden bilmiyorum ama hep yalnızdım ben.. Kendi düşüncelerime uygun dost bulamadım diyedir belki de ama şu an etrafımdakilerle mutluyum Allaha şükür.. Yalnız değilmişim onu da anladım.. Ve yalnızlığı seviyorum ben sanırım.

-Hayal kurmazsam ölürüm gibi geliyor niyeyse.. Hayallerimle varım ya ben. Gülse Birsel'den saristlik dersi, Derya Karadaş'tan oyunculuk deri almışlığım, PuCCa ile tanışıp vakit geçirmişliğim var benim be. Sanırım böyle mutluyum ben. 

-Kıskançlıkta doruklara vardım B ile olan ilişkimde sanırım. Bi kere kıskandığımdan ağladığım, hatta elimi kanatmışlığım var sıkmaktan.. Mesela okulda biri buna merhaba mı dedi, kimsin lan sen diye çocuğa sorular soruyorum.. Kıskançlık cidden başa aşırı bela.. Var mı abi, öküzsem öküzüm yani çok üzgünüm ama öyle.. Kıskanmayan erkek de ayrı zaten.. Bi sürü arkadaşım bana gelmiş sevgi gösterisi yapıyor.. Kıskançlık sevgi göstergesidir, sevgi gösterisi değil ki.. Gerçekten kıskandığın zaten senin hayatındadır, kalanı mühim değil..

21 yorum:

  1. Şu mim de olmasa uska yazılarından iyice mahrum kalacakmışız desene. :))
    Egoistlere karşı benimde uyuzluğum var. Ya kendi içinde yaşadığı sürece sorun yok aslında o egoistlik ama etrafındakilere bok atmaya başladıkları zaman çekilmez oluyorlar.
    Bak 2. maddeye bitiyorum. Böyle sürekli bahsediyorsun bundan nazar degecek diye korkuyorum. Dur maşallah diyeyim. tututu maşallaah.
    Twitter hesabının şifresi neydi ki çok kolaydı herhalde. Aman boşver açma nolcek..
    Şu hocanın çingene demesine takıldım.. Marka takılmamak ne zamandan beri çingenelik oldu..
    ya da naptın da kadını delirttin :D
    Aynen ya lüks neymiş ya rahatlık en güzeli..
    Son paragraf son nokta gibi olmuş.. Bence kıskanmayan erkekte bir sorun vardır..
    ya fazla rahattır ya da sevmiyordur .. :I

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jennifer, haklisin :)
      Ya yazasim hep var ama oturacak zamanim yok, simdi de sinavlar falan.. Ama yaziyorum, sen boyle yorumlar yazdikca cok da mutlu oluyorum ^_^

      Sil
  2. Twitter'la ilgili olan gerçeği biliyorum sanırım yazmıştın bu konu hakkında :)))

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. "Kıskançlık sevgi göstergesidir, sevgi gösterisi değil ki.. " bu cümleyi okuyunca öncesini unutum abi ya.. ama hep söyledim yine söylüyorum "çok iyi yazıyorsun, aynen devam." Allah yolunu açik etsin... :)) bu arada bende korece öğreniyorum bayağı ilerledim. japonca ögrenmek nerden aklına geldi merak ettim? birdee internet üzerinden mi çalışıyorsun özel ders mi alıyorsun? ben bir kelime biliyorum japonca 'arigato' :D korecesi 'komawo' ^____^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheheh Merve ben tesekkur ediyorum sana ^_^
      Guzel sozlerin icin de cok sagol :)
      Bi ara anlaticam blogta, sacmalik sacmasi neden..

      Sil
  5. Uyku sevilmez mi yaa :))) lisedeyken benim de sırada uyumuşluğum çoktur, geometri matematik derslerinde. Ve şimdi sayısal bir bölüm okuyorum :D

    Ayrıca din derslerinde uyunmaz, biz çok tartışır ultra eğlenirdik :) hey gidi günler ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pera, aslinda dedigin mantikli ama adam bildigin susmuyor ya!!!
      Basarilar valla ^_^

      Sil
  6. Önceki blogumda ben de okunmuyor diye twitterda paylaştım ve tüm arkadaşlarım okumaya başladı, sonra her şeyi üstlerine alınıp bana laf sokmaya başlayınca blogu değiştirdim :/
    Hayran kaldım müzik kulağına, keşke bende de ucundan da olsa olsaydı biraz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya aynen, hepsi gelip "bana mi yazdin" "niye boyle yazdin" "kimeydi" diye soruyor..

      Sil
  7. Yeni yayından mim yaptığını gördüğüm gerçeği -_- Ben biraz kumanda paneline bakmıyorum da baksam iyi olcakmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben nasil bi bloggersam, insan mimlemeyi unuttum.. Vampiring, mimlendin lo!

      Sil
    2. Oha biliyo musun ben çok istedim bu mimi yapmayı :D

      Sil
  8. He pardon pardon ben yarısına kadar okumuştum, ödev yapıyodum akşam okurum diye bıraktım :D Ay kusura bakma ya sınavlar falan kafam dolu :D

    YanıtlaSil
  9. Onca emeğin silinmesi..Sanırım ben kendimi toparlayamazdım :)
    Ben de çok seviyorum uyumayı ve maalesef kimse eni uyandıramıyor da :)
    Ahaha etikete koptum bu arada ben teşekkür ederim yaptığın için ^_^

    YanıtlaSil
  10. Bu arada en geç yorum yapan da benim sanırım :p Sınavı bahane edeyim o zaman :))

    YanıtlaSil