26 Nisan 2014

Gizli numara dengesizliğine sahip bir insanım...

Gizli numaralardan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmediğime inanıyorum yahu.. Bi de en manyakları beni buluyor, o da ayrı mesele yani.. Bende şey durumu var, ben tanıdığım numaralarla bile telefonda konuşmayı sevmiyorum ama gizli numara olunca "eğlenirim" gibisinden bi düşünceye büründüğüm için, açıyorum. Genelde "Kim lan bu, kimsin olum sen, offf açmayım yaa, alo?" şeklinde oluyor benim telefon açışlarım.. 
Yine oturuyoruz arkadaşlarla, arayana bakın ki "gizli numara" Tabi ben açmak istemiyorum, gizli numara bu oğlum, bi şey falan yapar.. Ama herkes beynimin yanına "Aaaaa açsana beeeaaa" diye ötünce açayım dedim.. Allah belamı vereydi de açmayaydım.. Keşke o numaradan "Bülbülümle oynuyorum bebişimm, gece beklediieem gelmedinn" diyen birisi çıksaydı.. Ya da "Birkaç ay sonra seni öldürücemm" diyen biri de çıkabilirdi.. Ama açar açmaz kulağımın dibinde Emre Aydın'ın "Soğuuukkk soğuuk odalarrr! Yoksun neye yararr!" demesini dinleyecek kadar ne yaşadım yahu ben.. Bi de manyaklığa bak, şarkı bitene kadar bekleyeyim, sonra bu benimle konuşur dedim, şarkı bitti karşı taraf kapattı!! Offfff..

......
Abooo aklıma geldi, biz bunun aynısını Bora manyağıyla da yaşadık, anlatmazsam ölürüm. 
Şimdi, yine ben oturuyorum arkadaşla, bi baktım bi numara arıyor. Ama hani gizli değil, numara kabak gibi ortada. Yazlıktayız, hava zaten sıcak, beynim yanmış halde. Dedim herhalde yazlıktakilerden birisi anasından aradı, aşağı inecek nerdeyiz diye soracak. Açtım telefonu. 
-Alo?
-...
-Aloo?
-...
Yok! Karşıdan gelen tek ses nefes sesi.. Ama hani bildiğin derin derin nefes alıyor karşı taraf. Allaahhhhh beni gör, nasıl korktum, nasıl kötüyüm.. Ben başladım ağlamaya, "Beni öldürceklerrr, abo yandın sen Uska, kaç oğlum buralardan." diyorum.. "O nefes sesi bi seri katile ait, sıradaki kurban sensin..." diye diye kendimi yedim bitirdim... Yazlıkta da en yakınım Alkan var, hemen ödemeli attım bu manyağa, anlattım olayı, "beni öldürürlerse sen ne yaparsın"dan girdim "beni her gün eve bırakmazsan pipini keserim"den çıktım, çocuk artık beni 192 boyuma bakmadan eve bırakıyor.. 
Eve geldim, banyo yapacağım yine telefon çaldı. Bak aynı numara arıyor.. "Herhalde bu sefer konuşur be" diye düşünüp açtım telefofonu, "alo??" dedim. Yine bi iki nefes sesi, arkadan boğuk sesler ve trink! Suratıma kapattı pezevenk.. Beni bi korku sardı yine.. Banyodayım bi de, arkadan gelip öldürür ben sonuçta, manyak mı ne yani.. 
Şimdi, önümde 2 seçenek var: Ya 118 bilmem neyi arayıp kim olduğunu öğreneceğim ki arayacak kimse yok ve tl yok telefonda.. Olanın da vereceğini sanmıyorum.. Ya da çok çok ünlü Karataş Polisi'ne haber vereceğim.. 
Peki ben naptım..
Tabii ki 3. yolu seçtim ve gidip o numaraya mesaj attım. Bak mesajı aynen yazıyorum:
"Abooo kanka nassın iyisin? Ben hatırladım seni yaa. Ama böyle arayıp nefes sesini dinletmen falan, ne bileyim hoş olmuyo sanki. O yüzden bi daha yapmazsan sevinirim, kendine çok iyi bak heheh!" 
Aaaa napim ya! Adamla samimi olmaya çalışmam lazım, kim olduğunu anladım sansın ki aramasın beni bi daha.. Neyse, attım mesajı ve attıktan sonra telefonumda bu numaradan tık yok. 
Aşağıda oturuyoruz hep beraber, bi baktım birisi arıyor, telefon tir tir titriyor. Korkuyla aldım elime, bi baktım halam! "Ohhh" diyerek açtım, bi kenara çekildim, baya bi konuştuk. Sonra da "Bora seni istiyor." dedi ve verdi bana. 
Bora'yı biliyorsun, kardeşim dediğim, şu an 6. sınıf olan ciğerim kuzenim.. Biraz manyaktır, abisine çekmiş.. 
-Noldu lan Bori?
-Abi sana bi şey anlatıcammm
Abo yine ne bok yedi acaba... Bora ki "berberler nasıl hissediyor merak ettim" deyip saçını makasla kesen.. Bora ki "yolda kafanı yukarı kaldırıp yürüme" demelerimize rağmen kafasını direklere vuran.. Bora ki arkadaşlarına "benim abim 2 metre, hepinizi döver" deyip ben mezuniyetine geldiğimde arkadaşları beni görünce kaçan.. Neyse.. 
-Anlat lan yine naaptın?
-Elime aldım nenemin telefonunu, seni aradım.. Ama sen hep salak gibi "Alo alo" deyip durdun hihihihhi! Sonra ben seni yine aradım, sana tam "abi ben Bora" diyecekken nenemin kontörü bitti. Sen de bana upuzun mesaj atmışsın, o mesajdan da hiçbir şey anlamadım abiş ya.
Lan!?! Allahımmmm çok şükür, seri katiller musallat olmadı bana! 
Önce derin derin bi nefes aldım, sonra da "Ohaaaa canımsın yaaa ben seni çok seviyorum!!" dedim, bu hayvan da "kulağıma ne bağrıyonnn" deyip kapattı telefonu! 
Yalnız çok merak ettim, kim bu Emre Aydın hayranı gizli numara... 


6 yorum:

  1. Tabiji de benim :P
    Gizli numaralara kapatırsan arayamazlar dene derim. :)

    YanıtlaSil
  2. :))) alemsiniz yahu... ben de dört sene önce sürekli özel numaradan aranıyordum ve hiç ses gelmiyordu karşıdan. Nefesini bile duymadım yani.. sonra eşimle nişanlıydık o vakitler telefon yine çalınca bizimki nasıl küfretti ama bir süre aranmadım. Sonra tekrar başladı meğer benim telefonun sahte araması açıkmış, beni kimse aramıyormuş:D

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar,
    Blogunuzu çok begendim ve sizi takibime aldım :)
    Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler,
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. tam söylicekmiş çocuk :) yazık olmuş
    bir de dalga geçiyor utanmadan :)

    YanıtlaSil