24 Haziran 2014

PENCERELİ MİM

Canımın içi LoverK beni mimlemiş. Ben de vakit kaybetmeden yapayım dedim. Mimin konusu oldukça güzel. Pencereye ya da balkona çıkıp gördüğümüz ilk kişinin ruh halini yazıyoruz. Hooop kaçtım ben. 
Şimdi sana bi şey diyeceğim ama inanmayacaksın... Şaka gibi ama arkadaşımı gördüm lan!!!! Yürüyüş yapıyormuş, 10 dakika boyunca balkondan konuştuk.. Beni de çağırdı da vallahi bu sıcakta değil yürümek, ayağa kalkacak gücüm yok.. Bütün gün gezdim bi de.. 
Yarım kollu beyaz bi tişört giymişti, altına da hani şu bilekte biten kot pantolonlar var ya onlardan.. Yüzünü gözünü de boyamış manyak.. Sanırsın yürüyüşe gitmiyor da, amcasının karısıyla buluşacak.. 
Odamın penceresinden bakayım dedim de, şimdi burası biraz arka taraf, hiç gerek yok.. Tam caddeye doğru bakan pencereye, mutfağa gittim ve oradan baktım...
Arkadaşını gören tek blogger da benimdir herhalde.. Allahım deli miyim neyim...


NOT: Lan bu bloggerda neden kumanda panelinde tek blog var ya.. Herkeste mi var sorun, yoksa bende mi sorun var.. Ohooo yaz geldi, herkes yazılar yazıyor, okuyamıyorum ha!

9 yorum:

  1. bende de var o sanırım o gün yazan kişiyi görüntülüyo çünkü diğerlerine tek tek baktım 2 gün önce 2 hafta önce falan görüntülenen ise bugün yazmış

    YanıtlaSil
  2. Haha arkadaşını görmen komik olmuş cidden keşke ben de arkadaşımı görseydim demedim değil :)
    Blogger'deki sorun herkeste vardı sanırım ama düzelmiş bugün cidden ne kadar çok yazı varmış ya son gördüğüm yere kadar indim de :))

    YanıtlaSil
  3. Ben insan kıtlığı çekerken sen arkadaşını görmüşsün :DD çok şaşırdım gerçekten şuan gülüyor olabilirim :DD

    YanıtlaSil
  4. Ben insan kıtlığı çekerken sen arkadaşını görmüşsün :DD çok şaşırdım gerçekten şuan gülüyor olabilirim :DD

    YanıtlaSil
  5. aynen bir tek sen arkadaşını görmüşsün :)
    bu arada mimledim seni :) uğraştırıcı biraz :)

    YanıtlaSil