3 Temmuz 2014

Çok çok zaman önce -4- (Kıl Oldum Abiii)

Kendi ergenliğime baktıkça düşmanıma sürekli şu bedduayı ediyorum, oh olsun pisliğe. "İnşallah çocuğunun ergenliği benimki gibi olur da görürsün gününü." Bi insan ancak bu kadar rezil ve manyak bi ergenlik geçirebilir zaten.. Hani şu "bela mıknatısı" olayı var ya, ergenliğimde aynen öyleydim..
Şimdi biz böyle 10 senedir falan, bütün ailelerin toplandığı gün adı verilen hadiseyi gerçekleştiriyoruz.. son zamanlarda iyice azaldı ama olsun.. İşte 4 aile bi araya geliyor, her ailede iki haftada bir toplaşma, çocukları oturma odasına postalayıp büyüklerin içerideki salonda oturması olayı yani.. Genelde pasta çörek börek üçlüsü ile başlayıp meyve ile devam eden yiyecekler bütünü diye de anlatabilirim..
Bi tane arkadaş edinmişim gün'den.. Böyle benim yaşıma çok yakın, biraz saf ve salak bi şey.. baya en yakın arkadaşım olmuş olabilir hatta.. kim en uzağa işeyecek oyunu oynardık, kim en uzağa tükürür oyunu oynardık, burnumuzu oyar koltuğun altına sürerdik, küçükleri dövüp annelerine "duvara çarptı kafasını, o yüzden ağlıyor" derdik bi de yazık, garibanları tehdit ederdik lan.. pislik bişeydik yani ama olsun, en yakın arkadaşımdı işte..
Bu çocuk benden 2 ay falan küçük sadece bu arada.. o yüzden iyi anlaşıyoruz.. Derken ergenliğe girme vakti geldi.. daha doğrusu ben ona girmedim, gayet de o bana girdi lan.. 
Bi gün oturuyorum gün yapılacak evde, oturma odasındayım, ilk gelen aile biziz.. sonra yanıma bu çocuk geldi.. böyle hiçbir şey söylemeden hızlıca kapattı kapıyı.. Benim kolumdan tuttu, koltuğun arkasına gittik.. Sonra bi anda bu pislik, pantolonunu indirdi.. Beni gör, lan beni sikecek mi napacak diye içimden geçirmekten olayları anlayamıyorum.. Derken bu ağzındaki baklayı çıkardı.
-Baaaak, benim bacağımda kıl varr sende var mı?
Şöyle bi baktım bacaklarına, gayet de siyah siyah şeyler var gerçekten.. Bi de kendi bacaklarımı düşündüm, banyoda sabunlarken nasıl olduğunu hatırlamaya çalıştım.. Gayet de Eda Taşpınar'ın amcasının oğlu gibiydi.. böyle oraya zeytinyağı sürsen, sadece bacaklarımı çeksen kimse "bu erkek bacağı" demez, o derece bişey.. bi de zayıf ve ince bişeyim ya, tam benziyor.. Çocuk bana bönbön bakıyor, dedim susturayım şunu ama çocuk o kadar güzel gösteriyorki bacağındaki kılları, sanırsın orospuda kıl yok bacaklarında altın var.. 
-ıyyy kıl mı o beeööö? yok bende yaa, olmasın da zatenn.
Biz geçtik koltuğa oturduk, ama benim içime nasıl battı bu durum.. sürekli Eda bacaklarımı düşünüyorum, düşündükçe gözlerim doluyor.. Derken gün bitti, biz eve geldik.. Eve girer girmez vestiyerde pantolonumu soyup aynaya baktığımı söylememe gerek yok bence.. Baktım, anam doğru tahmin etmişim, gayet de Eda'nın amcasının oğlu gibiymiş.. hemen ağlamaya başladım, bi baktım annem geldi..
-noldu oğlum, niye soyunmuşsun böyle, niye ağlıyon sen!!
-anne yaaa bacaklarımda niee kıl yokk?
-ergenliğe girince çıkacak oğlum, merak etme
-çıkmicak yaaa.. off hayattt off yaşamakkk ölmek istiyom yaa (aynen böyle diyordum)
-sus lan eşşoleşşek anneye bağırılır mı??
Sustum, geçtim oturdum yerime.. her gün dua etmeye başladım.. iki hafta sonra tekrar gün olacak ve benden 2 ay küçük çocuk daha erken girdi ergenliğe.. depresyon gibi bi iki hafta geçirdim.. sonra aradılar bizi, aşağıdayız, sizi almaya geldik dediler.. gün yapılacak eve götürecekler bizim arabamız yok diye.. aşağı inmeden hop diye indirdim pantolonu vestiyerin önünde, bacaklarıma doğru eğildim ve mutluluğu o an yaşadım!!! lan bende azıcık siyahımsı şeyler var, kıl mı ya o?!! nasıl mutlu oldum sana anlatamam yani.. hemen pantolonumu kaldırdım, aşağı indim ve hayal kurmaya başladım..
Çocuğa bacaklarımı gösteriyorum, o da kıskanıyor hemen beni.. diyor ki nasıl ya hemencecik çıkmış bunda.. sonra ben mutlu oluyorum heyyyo.. 
Gün yapılacak eve geldik, bi baktım bu sefer bu çocuk tek başına oturuyor.. aldı beni kapının arkasına götürdü.. hooop diye pantolonunu indirdi yine.. allaaah dedim valla ayaküstü sikecek beni, sonra dedimki sanki sende yok Uska, sen de ağzına sıçarsın.. bi baktım bu manyak külotunun yarısını indirdi!!!! Sonra bana "baaaak" dedi ve o an bi şok daha..
-baksana yaaaa benim pipimin üstünde de kıl var artıkkk
-ıyyyy allah kahretmesin offf hayattt off yaşamak, bu ne yaaa
-sende yok diye kıskanma salakkk
-iğrençsin yaa midem kalktıı
oturduk koltuğa yine.. bu çocuk bi havalı bi gururlu bana pipisinin üstünü gösterdi diye.. sanırsın kıl savaşındayız gerizekalıyla.. (evet aynen öyleyiz) ben televizyonda sihirli annem izlerken bi baktım ordaki Cem de sakalı çıksın diye tıraş oluyor.. ama çocukta sakal yok.. ben başladım mı ağlamaya.. sanki pipimi kesiyorlar, öyle bi ağlama düşün ya.. kendimi yerden yere atıyorum, onun yerine koydum kendimi, sen de bendensin kardeşim dedim..Annemler falan geldi, "ayağımı sehpaya vurdum" dedim, ne yapayım yani.. "pipimin üstü tertemiz diye ağlıyorum" diyemedim.. 
Yine iki hafta geçti aradan ve bu mal Uska iki haftayı yine dua ederek geçirdi.. Ama bende hiçbir gelişme yok abi.. bi bacaklarımda azıcık çıkmış, başka yerlerim maşallah Eda gibi.. o yüzden depresyondayım.. neyse, bu sefer gün sırası bizim evde.. ben böyle odamı toplamışım, sonuçta onu kıskansam da yakın arkadaşım geliyor yani.. kapı çaldı, herkes girdi, bu da benim odama girdi ve beni dolabın arkasına götürdü.. iki saniyede tişörtünü çıkardı, dedim allaaaah Uska kaçç erkeklik elden gidiyor.. bi anda kolunu havaya kaldırdı..
-baaaakkk benim neremde kıll varrr?
-allaaahım kriiiiiiiiizzz!!

14 yorum:

  1. ne kılmış ağa be (:
    biz de çıkınca üzülüoduk (:
    ahahaha aslında bende özendim bir gün ergen yazısı yazcam <3
    2 ay küçük olan çocuun ümüğünü sıkardım beeennn (:

    YanıtlaSil
  2. bu amk yakın arkadaşında çok hızlı gelişme gösteriyormuş.

    YanıtlaSil
  3. Gülmekten gözümden yaşlar aktı. Hala da gülüyorum. Sendeki bu içtenliğin, sempatikliğin çeyreğini kendime istiyorum. :D
    Biz çıkınca ağlardık. O zamanlar ne ağlamıştım. Bir de millet benden önce regl olmuştu o zaman da çok ağlamıştım. Olunca da pişmanlar oldum. Ağladığım günlere söylendim durdum. Ergenlikte hepimiz sorunluymuşuz. :D
    Ama senin çocuk ayrı bir sorunluymuş ay bak yine başladım gülmeye. Beni düldürdün ya Allah da seni güldürsün. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürdüysem ne mutlu bana ya :) ben çıkmayınca ağlama krizlerindeyim siz çıkınca, cidden çok farklı insanlarız ya:Pp

      Sil
  4. Allah belanı vermesin uska :Dd Gülmekten gözümden yaş geldi resmen :D
    O çocukta neymiş öyle ya iki ayda ergenliği yaşamış bitirmiş :DF

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hem ergenliği hem beni bitirdi ya:Ppp
      güldürdüysem ne mutlu bana ^_^

      Sil
  5. hahahahahah uska sen çok yaşa :) acayip güldüm.
    Uska kılın neresi sevilir yaaa,ben ergenliğimde kıl gördükçe krize giriyordum.Arkadaşın tek kelime ile iğrençççç.Şu an da herhalde o bir kıl yumağı.Bu kadar çok kıl çıkıyorsa onda :)

    YanıtlaSil
  6. Kıl savaşları ahaha..
    Ergenlik zamanları en zoru be uska :)
    MAnyak arkadaşlardan uzak durmanı tavsiye ederim ;)

    YanıtlaSil
  7. Vay arkadaş gelişme üstüne gelişme yaşamış çocuk :D Psikolojinin bozulması çok normal :D
    Bir de insan neden kıllarını gösterir ki erkeklerin çocuk hali bile tuhaf :D
    Biz de ağlayıp zırlardık o zamanlarda. Ayy ne kötüydü yahu :D

    YanıtlaSil