1 Temmuz 2014

En Samimi Blog Oldum Hey Hey!

Canımın içi Lowerk, sen tut beni "en samimi blog" yap,bana ödül var. Bana yahu bana, deli manyak olan Uska'ya yani.
Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum ama Lowerk'ı çok sevdiğimi söyleyerek başlayayım bi. Ben onun Güney Kore sevdasını sevdim. Ben de Japonca falan öğreniyorum ama hani bu Kore'yi seven bloggerlar tam bi aile gibi değil mi lan:PpP Anladığım kadarıyla Lowerk benden bi yaş büyük ve bence ösym sonuçları çok da kötü değil sanki. Ama hedefine göre kendisi beğenmiyor sonucunu, olsun. Seneye benim rakibim oldu yahu!!
Bazı yazıları salata gibi.. Satır satır yazıyor yaşadıklarını, hızlı hızlı, aklına geldikçe.. Her telden var yazılarında, bi yandan Dünya Kupası'ndan bahsederken diğer yandan klipleri beğenip beğenmediğini söylüyor hanfendi. Beğenerek okuyorum kendisini ve çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar. 
Gelelim ben kime veriyorum bu dünya tatlışı ödülü.. Aslında 3 kişiye ama 2'si kardeş olduğu için biz 2 kişi diyelim.. 
Sonuna kadar da hak ettiklerini düşünüyorum açıkçası. Samimiyet bence blogger'daki en önemli şey. Bi blogu okumak için olması gereken en önemli şey diyelim hatta. Ben, benim gibi, bana yakın gelen adamı okurum yani, daha doğrusu bu. 
Samimiyet yaptığımız salaklıkları, pislikleri anlatırken kendimiz olmamız, eksik ya da fazla değil, o an ne hissettiğimizi tam olarak verebilmemiz.. Bunu yaparken de kendimizi kasmadan rahat rahat yazmamız bence. 
Loretta, seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsundur eminim. Bunu sonuna kadar hak ettin bence. Yazılarını okumayı çok seviyorum ben, sondaki şarkıları da hoşuma gidiyor ama ben okumadan önce şarkıyı açıyorum, biraz tersim yani.. 
Naslo ve Zompirya, yani namı diğer bizim vampiringlerimiz.. Daha doğrusu zompiringlerimiz. Onların mizahı kesilikle apayrı. Bi yerden sonra artık gülmekten yoruluyorsunuz hatta. Ki ben o düğünlü günlüklü yazıyı okuyup gülüyorum şu an bile.. İkisi de beni hiç yalnız bırakmadılar şu zamana kadar. Köşe olayında, kitap yazdığımda hep destek oldular. İyi ki varlar. 

-Gazeteden kendi rızamla istifa ettim gibi bi şey oldu. Bunu da anlatacağım.

11 yorum:

  1. Yahu bir insan bu kadar mı yazabilir olanları resmen okumuyorum orada alkışyanlar arasindayım uskayı alkışlıyorum yanına gitmişim yanağını çekiyorum aferim uslu çocuk gudu guduu... bazen kendi yasamamimdan kopmak isteyince blog unu açıyorum bir bakmisim benden hiç bişey kalmamış dertlerimden sıyrılmış uzaktan bi göz olarak seni izliyorum bazen arkadaşın bile oluyorum gülüyorum yanında. Anlayacağın blogun benim için çok değerli tebrik ediyor ve yazıların hiç bitmesin diyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu görünce öyle mutlu oldum, öyle duygulandım ki... Bir de çok sevinerek utandım biliyor musun... Çok teşekkür ederim, güzel dileklerin, güzel düşüncelerin ve bunları yorumda dile getirdiğin için ^_^

      Sil
  2. Yahu bir insan bu kadar mı yazabilir olanları resmen okumuyorum orada alkışyanlar arasindayım uskayı alkışlıyorum yanına gitmişim yanağını çekiyorum aferim uslu çocuk gudu guduu... bazen kendi yasamamimdan kopmak isteyince blog unu açıyorum bir bakmisim benden hiç bişey kalmamış dertlerimden sıyrılmış uzaktan bi göz olarak seni izliyorum bazen arkadaşın bile oluyorum gülüyorum yanında. Anlayacağın blogun benim için çok değerli tebrik ediyor ve yazıların hiç bitmesin diyorum

    YanıtlaSil
  3. Uskaaaaaaa! Nasıl mutlu oldum anlatamam ya hiç beklemiyordum :D Kendimi oscar kazanmış gibi hissettim.

    YanıtlaSil
  4. uvv istifa mı ettin, çok havalı, hem de gazeteden :D
    çok teşekkür ederim çok hoş şeyler söylemişsin bu arada o düğünlü yazı çok uzun hala bitiremediysen bırak kafa yapıyo :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlatamam nasıl havalı, uzun hikaye :(
      Yok beee bilmem kaçıncı okuyuşum:Pp

      Sil
  5. Ay bu ödül işi harika oldu ya. Tıpkı mim gibi bunu da çok seviyorum :)
    İstifa mı :( Olsun bu yeni bir başlangıç için aralanan kapı bence :)

    YanıtlaSil
  6. samimiyet önemlidir, haklısn :)))

    buz gibi bi yazı hiç güzel hissettirmez kiiii :)))

    YanıtlaSil