7 Mart 2014

Bekle Bizi Eskişehir!

Yazmayalı baya oldu biliyorum.. Ne biliyim, blogu hâlâ çok seviyorum ama eskisi gibi "Oooo şunu yaşadım, hemen bloga yazayim yahu!" heyecanım kalmadı. Niye bilmiyorum.. Ama yazmayı falan hayatta bırakmam yani.. Neyse, anlatacak yine bi sürü şey birikti.. Eskişehir'e gitmeden de yazayım istedim.. Sonrasında da "Geziden Pisko Notlar" yazısı gelecek çünkü.. 
.....
Normalde gezi bu günden tam bi hafta önceydi. Gece yola çıkılacaktı ama geziye gelen öğretmenlerden birisi ameliyat mı ne olmuş, o yüzden bi hafta ertelendi ve bugün çıkacağız yola.. Hâlâ inanmakta güçlük çekiyor, yaklaşık 5 saat sonra yolda olacağız Eskişehir için.. 
Takıntılı bi manyak olduğumu anlamışsındır artık.. Mesela, öyle saçma salak şeylerim vardır ki.. Arkadaşlarımdan kimse, en azından bilen kimse gelip de bana soru sormaz. "Şunu yapamadımm bi bakk" demezler.. Çünkü eğer yapamazsam o sorunun bulunduğu kitap, ben o soruyu çözene kadar bende kalır.. Ya da Merve Boluğur için de aynısı geçerli. Çoook detaylı anlatacam onu sana.. Halime acıyacaksın..
Bu kız neden bu kadar güzel!!
Hah! Eskişehir için de aynısı.. Tutturdum Osman Gazi Tıp diye. Resmen. Yatıp kalkıp Eskişehir diyorum, öyle bi delirdim yani. Ve gezi oraya oluyor, mutluluk mutluluk! 
Sevgilimle gittik bi liste yaptık. Daha doğrusu ayıların ayısı ben sayfayı 2 ye böldüm Buse ve Ben diye.. O bi şeyler alıyor ben bi şeyler derken baya yiyecek oldu yahu! Sadece elimizdekilerle Survivor sezonunu kapatırız yani, o kadar ıvır zıvırımız var! Bu arada, bu benim sevgilimle ilk tatilim olacak. Bugün de mesela, normalde cumaları vedalaşırken pazartesiye kadar üzülürdük, şimdi birbirimize bakıp "7 saat sonra görüşüyoruz yupiii" diyorduk.. Bi de manyak tutturdu sen bana bi itimatta bi de edebiyat dersinde teklif ettin, biraz romantik ol diye.. Porsuk Çayındaki teknede de etmeyi planlıyorum şu manyak teklifi.. O da benden beter, ayrı nevrotik yani.. Bakalım neler olacak.. Ben yine 2 ekstra götürüyorum, inşallah çok fazla delirmem.. Biliyorsun, ilkinden sonra hooop kaçtım ben..
......
Şu vip mi her ne kazzıksa beni sinir ediyor! Horospe karı, diyorum ki bana bire bir yazar mısın, okulda anlamıyorum. Yazamam, kalmadı, okuldan kaçman lazım istiyorsan deyip duruyor.. Haklı yani, ben 12 için yazıldım ya, 11den bi bok vermez ama sinir ediyor sinir! Şey sınavı varmış, neydi ya, hah! Sınıf belirleme. Hem de pazar günü, e ben gezideyim?! Dedim ki "Hocam ben gezideyim, gelemem sınava, ben önce sınav olim." Güya horospe tutturdu "en alt kurdan başlarsın o zaman, gitme geziye." diye. Lan pislik, sensin "gitme geziye." 
Bi başlamışım çığırmaya, haykırmaya. En son camlar patlayacaktı yani, o derece bağırdım kadına. Ve sonuç, pazartesi ben de aynı sınavı oluyorum.. Yani çığırmalarım falan işe yaradı, kadın korktu kabul etti ama cidden sinir oldum. Hatırladıkça damarım şey oluyor..
......
Eski kankamın eski sevgilisi benim yeni kankam mı ne oldu bi şey oldu.. Aman bu durum hakkında konuşmak istemiyorum.. Diyeceğim tek şey, öyle pislik olacaksın ki, insanın suratına bakmayacaksın, pis pis konuşacaksın arkasından, küseceksin, bok gibi olacaksın ve karşındaki adam tıpış tıpış sana gelecek.. Kaçan kovalanıyor biliyon mu? Ohhh! 
.......
Artık nenemle kalıyorum! Bildiğin, hatunla kanka olduk! Önceden de öyleydik de şimdi daha tatlıyız. Her sabah genelde şu çığlık:
"Pezevenkkk uyansana artıkkk"
Çamaşırlarımı falan asmadığımda da "Pezevenkkk ayırsana kirlileriii!" 
Yemeği az yediğimde (ki bildiğin 4 tabak yiyorum.) "Ayyy az yedi bu azzz, olum yesene, ay bak çok ayıp!" 
Hasta olup öksürdüğümde "İçmiceksin bi şey, ayyy göndermiyorum seni geziye, yok yok pezevenge bak, koyarlar içkine ilaç, sonra olacakları görürsün salak torunum benim."
Tıp istiyorum ya, bi yerde mi okumuş ne olmuş, geldi bana "Sen doktor olmayacaksın, buna karar verdim bugün." dedi. He nene he, sen dedin ya doktor olmayım ben nene! "Niye yahu?" dedim, "dışarıda hayatları yokmuş onların oğlum, ders çalışırken şunu bunu içiyorlarmış, ayyy git keman çal sen konservatuvar okicaksın!" Canım benim ya, tam sevmelik bi nene işte.
.......
Bora'yla konuşuyoruz telefonda!!! O kadar çok istemişti ki Adana'dayken, playstation olsun tablet bilgisayar olsun.. Orada hepsine sahip olmuş kerata! Aradı beni, güya "Abiiii şu an pileysteyşın 3'ün yanındayım, sana çok selamı ver, hehehehe!" diyor. Kurban olurum ben sana lan! Geçtim özledim diye bunun yatağında yatıyorum, çok pislik yaaa o kadar rahat ki anlatamam! Ben onlarda kaldığımda beni zorla yanında yatırırdı, yere yapışmadan uyuyamazdık yani! Şey diyor sadece, "bazen arkadaşlarımı anlamakta zorluk çekiyorum ama olsun abicim" ben senin o abicim diyen diline kurban olurum!!!! 
.....
Sizceeee, ben hangi bloggerla şu an bildiğiniz mesajlaşıyorum!!! Spotiiii! Gittim mesaj attım, numaraları falan aldık derken habire konuşuyoruz, şu an bile. Tanıştık, baya tatlı ya anlatamam.. 
Mutluyum yahu şu aralar, böyle devam etsin bence.. Keşke burnumu silmekten olan şu yara da gece 12'ye kadar siktirip gitse ordan.. Offff offff!

14 yorum:

  1. Merve Boluğur muu, 2 hafta önce falan Rumelihisarı'nın orada gördüm desem :D Fotoğraf çekimi vardı hatta :D
    Spotty'le mesajlaşıyor musunuz, çok tatlıı ya :D Blogger arkadaşlıkları iyidir iyi :)
    Nenen çok iyiymiş ya sevdim ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oha ya ağlayabilirim şu an!
      Nenem iyi valla, Spoti de çok iyi :)

      Sil
  2. uskaaaa eskişehir mi?yakışır sana :) senin o tıp hastalığını biliyorum bende de var ama benim başka yer :) biliyorsun :)
    vip denen yer seni gıcık etmiş baya ,kadına bak be,ilk gittiğin zaman iyi davranıyorlardı,şimdi noldu?
    Spotty ile iyi mesajlaşmalar :) bir de gezide iyi eğlenceler :)

    YanıtlaSil
  3. Memleketim ya özledim Eskişehir i :)

    YanıtlaSil
  4. Bence nenenin senin için çizdiği gelecek daha eğlenceli :D
    Gezide de iyi eğlenceler :D

    YanıtlaSil
  5. Yazının sonunda kendimi görmem ayrı bir mutluluk oldu. Yazılarını okumayı seviyorum. Bence sürekli yazmalısın. Sen daha tatlısın ayrıca. :)
    Merve Boluğur güzel kız ya. :)
    Senden de bir uçan bir de kaçan kurtuluyor. Çok iyi halletmişsin sınav işini. :)

    YanıtlaSil
  6. Merve Boluğur'da ne buluyorsun ya. Bizim sınıfta da uyuzun teki Ezgi Eyübogluna takık.
    Hayır zaten bende ona takığım. Kıza gıcık kaptım o yüzden. Şimdi bi daha bakim dedim de güzel kız Merve ya evet evet güzel. Ama Ezgi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Gördüğüm ilk yerde yolarım kızı.
    İkna gücüne hayran kaldım uska :) bana da ders versene bi ara bu konuda :)
    Nenenle olan muhabbetlerde süper :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook şeker yav Merve :) Aman o kız çirkin bence...
      Veririm tabi :)

      Sil